044 360-31-22
093 291-71-24

У грудні розпочинається випуск електронного журналу «Юста»

Правова група «Юста» розпочинає випуск електронного журналу «Юста», в якому будуть зібрані експертні статті, коментарі та роз’яснення нового законодавства.  

Запрошуємо підписатися на електронний журнал «Юста» і ви будете завжди вчасно отримувати актуальну правову інформацію. В подарунок за довіру до нас пропонуємо скачати книгу «100 актуальних питань юридичної практики»

Юридична діяльність стрімко і безупинно розвивається, і кожен правник має не тільки стежити за змінами законодавства, а й розуміти потреби та настрої суспільства, щоб вчасно запропонувати людині якісне вирішення її проблем чи надати кваліфіковані відповіді на будь-які питання. 

Саме для цього і створена запропонована книга.  Фахівцями Юридичної компанії «Правова група «Юста» виділено та систематизовано основні питання, з котрими звертались по юридичну допомогу в 2014 році. 

Для зручності читача збірник умовно розподілено на розділи за галузями права.  

Книга буде корисна юристам-практикам – дозволить більш точно оцінити попит на юридичні послуги серед фізичних осіб у 2014 році та спрогнозувати його на 2015 рік. 

Також безумовно корисною дана праця стане і для студентів юридичних факультетів, адже дасть розуміння практичного боку роботи юридичної компанії, дозволить поглибити свої знання у різних галузях права та перевірити їх якість.

Загалом, наш збірник є цікавим для широкого кола читачів, котрі прагнуть практичної орієнтації в природі юридичних процесів. Книга дає прості, зрозумілі інструкції та алгоритми, що дають змогу кожному самостійно вирішити ряд юридичних питань та проблем, не звертаючись до юриста.  

19.12.2014