044 360-31-22
093 291-71-24

Фахівці юридичної компанії «Правова група «ЮСТА» взяли участь у виставці-форум «Правники суспільству»

З 11 по 13 грудня 2014 року в рамках Всеукраїнського тижня права фахівці юридичної компанії «Правова група «ЮСТА» взяли участь у проведені виставки-форум «Правники-суспільству», під час якої близько 75 відвідувачів отримали безоплатні юридичні консультації.



Більшість відвідувачів виставки-форуму звертались за консультаціями з питань невиконання рішення судів, визнання права власності на об’єкти нерухомого майна, процедури повернення депозиту, особливостей спадкування за заповітом та законом.

За результатами наданих консультацій, розуміючи низький рівень правової обізнаності громадян, юристи нашої компанії будуть сприяти його підвищенню, шляхом глибокого аналізу та висвітлення в засобах масової інформації, друкованих виданнях найбільш проблемних питань, пов’язаних з реалізацією та захистом права громадян.

Юридична компанії «Правова група «ЮСТА» нагороджена ПОДЯКОЮ за підтримку та сприяння  реалізації молодіжних ініціатив у галузі права та підтримку Всеукраїнського тижня права – 2014 та виставки «Правники - Суспільству».

Ми раді допомогти у вирішенні будь-яких питань при реалізації та захисті Ваших прав!

15.12.2014