044 360-31-22
093 291-71-24

8-9 травня, День пам'яті та примирення.

Шановні відвідувачі сайту, клієнти та колеги.

У цей травневий час хочемо сказати слово про одну сумну подію у історії людства. З великим відчуттям відповідальності хочемо звернутись до усіх визволителів, високоповажних ветеранів та згадати усіх тих, хто став жертвою Другої Світової Війни! Ми завжди пам’ятаємо, що - 8 та 9 травня - це особливі для нашого народу дні. Для нас, нині живущих, подвиг військового покоління - це абсолютний еталон служіння ідеалам свободи, справедливості та добра – це суміш печалі й радості для нас усіх, пов'язаної зі спогадами тих буремних років, з весною, народженням та розквітом нового життя. Низько схиляємо голови перед визволителями і дякуємо ветеранам Другої Світової Війни за захист нашого майбутнього.

Ці дні вже давно для нас не є святом як таким. Разом з усім світом ми сумуємо та згадуємо усіх, хто постраждав у тій війні, усіх, чиї долі були зламані та знищені, усіх, хто поклав свої життя за наше майбутнє. Згадаймо, що за чотири роки війни Україна заплатила за свою свободу, за право жити на рідній землі більше ніж десятьма мільйонами життів своїх синів і дочок. Це надзвичайно висока плата, щоб жити вільно на Батьківщині. У цей сумний день ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, низько вклоняємося та складаємо глибоку шану Дітям війни, які на своїх плечах винесли тягар у повоєнні роки та підняли країну з руїн.

Важко знайти слова, якими можна було б передати всю вдячність за безсмертний подвиг ветеранів у найжорстокішій війні, яку не знало людство. Майбутні покоління у вічному боргу перед Вами, за обірвану війною юність, за зразки мужності, силу духу, самопожертву, які Ви проявили в боях за рідний край. Подвиг воїнів непідвладний часу, як і безмежна наша вдячність всім, хто відстояв нашу Вітчизну, виявив нездоланну мужність та незламність духу.

І сьогодні Ваша мужність, життєва мудрість, ставлення до ратного і громадянського обов’язку – це належний приклад для наслідування. Обов’язок нащадків – бути гідними безприкладного життєвого подвигу, усіма своїми справами утверджувати мир, злагоду та суспільну гармонію на українській землі.

Але на жаль боротьба українського народу продовжується. І ціна нашої свободи - це нова війна. Так нехай же ваш внесок, шановні ветерани, стане нам прикладом мужності, сміливості та великої відданості своїй рідній землі, заради майбутнього, заради свободи, незалежності, миру та спокою у власному домі.

Наш ворог страшний. Але ми пам'ятаємо. Ми знаємо. І ми не допустимо повторення нашого жахливого минулого.

Ніколи знову. Пам'ятаємо. Перемагаємо.

08.05.2017